Maison à vendre

4 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 10725625
Immoweb code : 10725625

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
144 mètres carrés habitables
640 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek jouw toekomstige thuis in het bruisende centrum van Torhout!

Op zoek naar een woning die je volledig naar eigen wens kunt renoveren? Dan is deze parel met een grote tuin en 4 slaapkamers in het hart van Torhout dé kans die je niet wilt missen!

Een groene oase midden in de stad

Deze woning biedt een zeldzame combinatie van rust en stadsleven. Geniet van een ruime grondoppervlakte van 640 m2 waar je kunt ontspannen, tuinieren en samen zijn met vrienden en familie. Denk aan gezellige zomerbarbecues, groene speelplekken voor kinderen en zonnige middagen onder de schaduw van majestueuze bomen. In het hart van de stad je eigen groene oase creëren, dat is pas bijzonder!

Jouw renovatie-avontuur begint hier

Deze woning ademt karakter en heeft enorm veel potentieel. Renoveer de ruime leefruimtes tot een moderne, open woonplek waar gezelligheid centraal staat. De grote ramen bieden een overvloed aan natuurlijk licht en geven je de kans om binnen en buiten naadloos met elkaar te verbinden. Met jouw creatieve visie en ons ervaren team kun je deze woning omtoveren tot een uniek thuis waar je trots op zult zijn.

Slaapvertrekken voor het hele gezin

Met 4 slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. Elke kamer is een blanco canvas waar je de meest comfortabele en persoonlijke slaapvertrekken kunt creëren. Van een rustgevende master bedroom tot gezellige kinderkamers, hier krijgt iedereen zijn eigen stukje paradijs.

Noteer de kijkdag: zaterdag 19 augu

Contacter