Maison à vendre

125000€

2 chambres

Immoweb code : 11297276
Immoweb code : 11297276

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
324 mètres carrés de terrain

Description

habitation

Désolé il n'y a pas de traduction française. VERKOOPOVEREENKOMST IN OPMAAK - De vermelde prijs is een STARTprijs. Elk bod hoger dan deze prijs wordt voorgelegd bij de eigenaar die al dan niet kan ingaan op dit aanbod.
Op wandelafstand van station en markt, bevindt zich deze woning met bijgebouw en diepe tuin.
Op het gelijkvloers is de woning ingericht als volgt : inkom, leefruimte, keuken, WC, badkamer, op de verdieping zijn er 2 slaapkamers en tenslotte is er een geïsoleerde zolder. Achter de woning is er eerst een buitenberging en daarachter situeert zich een tweede bijgebouw. Er is ook nog een tuin.
De woning heeft een energielabel E wat betekent dat ze onderhevig is aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen en binnen de 5 jaar naar energielabel D moet gerenoveerd worden. Consulteer voor extra informatie https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen. Bouwkundig erfgoed. Oppervlakte terrein 324m². Deze woning leent zich uitstekend als investeringspand of als starterswoning!

Contacter