Maison à vendre

229000€

4 chambres 151 mètres carrés

Immoweb code : 11330918
Immoweb code : 11330918

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
151 mètres carrés habitables
800 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
KIJKDAG zaterdag 4 mei van 10u tot 12u, op afspraak!

Welkom in de Aartrijkestraat 194, een alleenstaande te renoveren villa met zalige tuin. De villa is gunstig gelegen en heeft een snelle verbinding naar Aartrijke, Torhout en de autosnelweg! In de nabije omgeving zijn er supermarkten, winkels, scholen en zoveel meer!

U wordt verwelkomd in de inkom die weg geeft naar de verschillende ruimtes van de woning. De leefruimte geniet de dag door van veel lichtinval, aansluitend is er een ingerichte authentieke keuken. Daarnaast is het zalig genieten in de veranda met zicht op de groene tuin! Uw auto kunt u steeds veilig en droog plaatsen in de voorziene garage. Op het verdiep zijn er vier slaapkamers en een in te richten badkamer. Bijkomende opbergruimte is voorzien in de kelder of zolderberging.

De buitenomgeving van deze woning is een ware oase van rust. Omringd door weelderig groen, kun je genieten van een vredige omgeving, perfect om te ontspannen na een drukke dag. Daarnaast beschikt het terrein over een tuinhuis, om uw tuinbenodigdheden en andere spullen op te bergen.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren

Contacter