Maison à vendre

393000€

3 chambres 137 mètres carrés

Immoweb code : 11337385
Immoweb code : 11337385

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
137 mètres carrés habitables
360 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklare woning met 3 slaapkamers en tuin nabij centrum


Instapklare woning met 3 slaapkamers en tuin nabij centrum en Grote Markt. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een leefruimte, een keuken, een toilet en een badkamer. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een toilet. De woning beschikt over een grote ingerichte kelder. Buiten een mooie stadstuin met terras. Parkeren op de oprit mogelijk!


Locatie:
De woning is vlot bereikbaar gelegen nabij het centrum van Turnhout en de Grote Markt. Verschillende faciliteiten in de buurt zoals: winkels, eetgelegenheden, openbaar vervoer, stadspark, ziekenhuis, etc.


Omschrijving:
Gelijkvloers:

We betreden de woning via een inkomhal met vestiaire die doorgang biedt naar de leefruimte. De leefruimte bestaat uit een zithoek met eethoek en is zeer ruim. De gehele ruimte geniet dankzij de grote glaspartij aan de voorzijde van een mooie, natuurlijke lichtinval. Aanpalend de living bevindt zich de grote leefkeuken, deze is voorzien van voldoende kastruimte en is volledig geïnstalleerd met een kookplaat, een dampkap, een oven, een koelkast en een vaatwasser. Aanpalend is er ook ee berging aanwezig.

Verder vinden we op het gelijkvloers een gastentoilet en een badkamer. De badkamer werd in 2018 vernieuwd en beschikt over een grote inloopdouche en een meubel met wastafel.

Contacter