Maison à vendre

269000€

2 chambres 136 mètres carrés

Immoweb code : 11337391
Immoweb code : 11337391

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
136 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklare woning met 2 slaapkamers en tuin

Locatie:
De woning is rustig gelegen nabij de oude kaai, het centrum van Turnhout en de ring.

Omschrijving:
Bij het binnenkomen van de woning wordt u begroet door een ruime inkomhal. Vanuit hier heeft u toegang tot zowel de kelder als de gezellige leefruimte.
De leefruimte is opgedeeld in een zithoek en een eethoek. Achteraan de leefruimte bevindt zich de keuken, die is uitgerust met een praktische indeling, inclusief voldoende opbergruimte, een elektrische kookplaat met dampkap, een dubbele spoelbak, een koelkast en een oven. De badkamer, compleet met inloopdouche, toilet en wastafel, bevindt zich ook op de begane grond.

eerste verdieping:
Een trap leidt u naar de eerste verdieping, waar u twee slaapkamers aantreft op laminaat, elk met een eigen unieke oppervlakte.

Zolder:
Bovendien biedt deze woning een zolder, die is voorzien van laminaatvloer, waardoor er extra ruimte is voor opslag of als multifunctionele ruimte.

Buiten:
Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot de tuin, die een combinatie biedt van een verhard terras en een gazon. Bovendien is er in de tuin een handige berging aanwezig, wat zorgt voor extra opbergruimte en praktisch gemak.

Extra:
- Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een

Contacter