Maison à vendre

298000€

4 chambres 194 mètres carrés

Immoweb code : 11372720
Immoweb code : 11372720

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
194 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Stadswoning met 4 slaapkamers en tuin
Stadswoning met 4 slaapkamers en stadstuin, rustig gelegen nabij de Nieuwe Kaai. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een lichtrijke leefruimte, alsook een volledig geïnstalleerde keuken, een badkamer met zitbad, een apart toilet en een tweede ingang. Op de eerste verdieping drie slaapkamers. Op de tweede verdieping een ruime zolder die dienst doet als vierde slaapkamer. De woning beschikt tevens over een kelder. Buiten een zuidgerichte stadstuin.
Locatie:
De woning is rustig gelegen op enkele minuten van de jachthaven aan de Nieuwe Kaai en het treinstation.
Omschrijving:
Gelijkvloers:
We betreden de woning via een inkomhal die doorgang biedt naar de leefruimte. De leefruimte bestaat uit een zithoek met eethoek en biedt directe toegang tot zowel de keuken als de achterliggende badkamer maar ook kelder. De zijdelingse berging geeft toegang tot het toilet en achteraan een stadstuin. Verder geniet de woning van een tweede ingang die rechtstreeks uitkomt in de zijdelingse berging.
De keuken beschikt over voldoende kastruimte met een dubbele spoelbak, een gasfornuis, oven, ijskast en een vaatwasser. De achterliggende badkamer is betegeld en voorzien van een douche, ligbad en een meubel met wastafel. Alsook treffen we hier de aansluiting voor de wasmachine.
Eerste verdieping:
Hier treffen we drie slaapkamers, elk variërend in oppervlakte.
Zo

Contacter