Maison à vendre

3 chambres 118 mètres carrés

Immoweb code : 10901578
Immoweb code : 10901578

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
118 mètres carrés habitables
795 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gezellige vrijstaande laagbouwwoning in het hartje van Veerle-Laakdal, met 3 slaapkamers op een perceel van 7a 95ca.

Het gezellige centrum van Veerle bevindt zich op wandelafstand. Op enkele minuutjes van de woning bereik je de verschillende centrumdorpen; Groot-Vorst, Klein-Vorst, Eindhout, Diest, Geel en Meerhout. De ligging heeft heel wat voordelen, zo vind je op wandelafstand een warme bakker, openbaar vervoer en een lagere school. Ook ben je zo op de op- en afrit van de E313 die slechts enkele minuutjes rijden is.

De woning werd stevig gebouwd in 1979 en is steeds goed onderhouden geweest.

Er is een ruime woonkamer (36.83 m²) waar men dankzij de grote ramen geniet van veel natuurlijke lichtinval. Aansluitend bevindt zich de keuken met eetplaats, die toegang geeft tot het overdekte terras waar het rustig vertoeven is.
Er zijn 3 slaapkamers (8.4m², 10.75m² en 9.55m²). In elke slaapkamer ligt laminaat. De badkamer heeft een ligbad dat ook dienst kan doen als douche. Tevens is er een apart toilet.

De woning is voorzien van een ruime kelder (55m²) die voldoende opbergruimte biedt. Je kan langs buiten ook de kelder betreden.
Op dit moment bedraagt de berekende energiewaarde 326 kWh/m² jaar (label D), m.a.w. er rust geen renovatieverplichting op deze woning.

Er wordt verwarmd op aardgas (Vaillant 2021) en de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing (hout-profielen) en rolluiken. De elek

Contacter