Maison à vendre

2 chambres

Immoweb code : 11280923
Immoweb code : 11280923

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
1038 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze mooi gerenoveerde woning is rustig gelegen nabij het centrum van Veerle. Supermarkten, lokale handelaars en scholen zijn op wandel- en fietsafstand. Het op- en afrittencomplex van de E313 bevindt zich op slechts 10 minuutjes rijden.
We betreden de woning via de inkomhal met een toffe ingemaakte kast. Van daaruit bereiken we de lichtrijke woonkamer (26,55m²).
Aansluitend treffen we de moderne keuken (15m²). Deze is volledig voorzien van een Siemens inductiekookplaat met dampkap, microgolfoven, vaatwasser en koelkast.
De badkamer bevindt zich achter de keuken. Deze is ingericht met een inloopdouche met regendouchekop, een lavabo met verlichte spiegel en toilet.
Op de verdieping treffen we twee slaapkamers (10.6m² en 19.22m²). Beide zijn voorzien van ingemaakte kasten, een laminaatvloer, vliegenramen en rolluiken.
In de zuid gerichte tuin (10a 38ca) is het heerlijk vertoeven. Er is een tuinhuis en overdekt terras.
De woning wordt verwarmd met aardgas (condensatieketel van Junkers, 2020). De ramen werden vernieuwd in 2011 met dubbele beglazing en PVC profielen.
De elektriciteit is conform het AREI. De berekende energiescore bedraagt 344 kWh/(m²jaar). Er rust dus geen renovatieverplichting op deze woning.
Is deze mooi gerenoveerde en instapklare woning iets voor jullie? Contacteer ons dan via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder!
Bevindt z

Contacter