Maison à vendre

990000€

3 chambres 365 mètres carrés

Immoweb code : 11229360
Immoweb code : 11229360

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
365 mètres carrés habitables
1932 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze luxueuze villa ligt in Avekapelle, op amper 5 minuten van het centrum van Veurne en dicht bij de kust en autostrade.

Je komt binnen in de ruime inkomhall met apart toilet en een ingemaakte vestiairekast. Door de dubbele deur komt u in de grote, lichtrijke leefruimte met een open bureauruimte. Aansluitend kun je naar de volledig ingerichte keuken met een aparte, afgesloten bergruimte. 

De eerste verdieping heeft in totaal 3 ruime slaapkamers. De master bedroom heeft een dressing met rechtstreekse doorgang naar de eigen badkamer. Deze badkamer heeft een ligbad, douche en een enkele wastafel. De andere 2 slaapkamers gebruiken een andere badkamer, bestaande uit een douche, aparte wastafel en een toilet. Vanuit één van de drie slaapkamers kun je via een vilzotrap op de goed geïsoleerde zolder. 

Terug op de gelijkvloerse verdieping is er een dubbele garage met sectionale poort en een aparte wasruimte en berging. 

De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 1932 m² en enkele jaren geleden werd er nog een prachtig bijgebouw gebouwd. Via een schuifwand kan deze volledig open gezet worden in de zomer om natuurlijk (zon)licht binnen te krijgen. In het bijgebouw is er nog een aparte opbergruimte en een toilet.

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige villa, neem gerust contact met ons kantoor op. 
 

Contacter