Maison à vendre

365000€

4 chambres 279 mètres carrés

Immoweb code : 11340363
Immoweb code : 11340363

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
279 mètres carrés habitables

Description

Vente - Maison Vissenaken

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek uw droomhuis aan de Kumtichstraat 390 in het hart van Vissenaken!

Deze bijzondere woning biedt een royale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 279 m² op een perceel van 10are en wacht op iemand die haar ware potentieel wil ontsluiten. Met slechts enkele kleine aanpassingen kunt u hier een waar paradijs van maken.

Met een indrukwekkende 279 m² aan bewoonbare oppervlakte biedt dit huis genoeg ruimte voor een groot gezin, het entertainen van gasten, of gewoonweg om te genieten van het extra comfort. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Gelegen in het schilderachtige Vissenaken combineert deze woning het beste van twee werelden. Geniet van de serene rust en de gemeenschapszin van een dorp, terwijl allevoorzieningen binnen handbereik zijn. Winkels, scholen, en openbaar vervoer zijn slechts een korte wandeling of rit verwijderd.
Of u nu droomt van een moderne make-over of een klassieke renovatie, dit huis biedt een fantastische basis om uw visie werkelijkheid te maken.

Niet alleen is dit een kans om in een van de meest gewilde buurten van Vissenaken uw thuis te creëren, maar het is ook een slimme investering in uw toekomst. Huizen in deze omgeving staan bekend om hun waardevastheid en aantrekkelijkheid op de vastgoedmarkt.

Bent u klaar om de unieke charme van de Kumtichstraat 390 te ontdekken en te maken tot uw droomhuis? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te planne

Contacter