Maison à vendre

3 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 11126831
Immoweb code : 11126831

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
144 mètres carrés habitables
334 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Rustig gelegen, halfopen nieuwbouw woning met 3 slaapkamers en een leuke tuin (met carport) op een mooi perceel van 3a 34ca.
De woning is super rustig gelegen in het centrum van Klein Vorst. Deze ligging biedt heel wat voordelen; Carrefour market, basisschool, openbaar vervoer en warme bakker bevinden zich op wandelafstand van het perceel. Er is ook een kindvriendelijke speelzone met speeltuin voorzien. De op- en afrit van de E313 bevinden zich slechts op enkele minuutjes rijden.
Er wordt gebouwd volgens de BEN-normen, waardoor je dus zeker bent van een enorm energiezuinige woning. Zonnepanelen en een ventilatiestysteem D zijn aanwezig en er wordt verwarmd met aardgas (vloerverwarming).
We komen binnen in de inkomhal met apart gastentoilet, vanwaar uit we toegang hebben tot de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd, met een spoelbak, combi microgolfoven, koelkast, vaatwasmachine en inductie kookplaat. Naastliggend is er een berging. Aan de achterzijde bevindt zich een groot schuifraam, dat uitgeeft op het terras en de tuin.
Op de eerste verdieping treffen we een apart toilet, 3 slaapkamers, de technische ruimte en de badkamer met dubbele lavabo’s en douche.
De wagen kan geparkeerd worden onder de carport.
Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A).
Spreekt deze moderne gezinswoning op een rustige locatie jullie

Contacter