Maison à vendre

448000€

5 chambres 288 mètres carrés

Immoweb code : 11314553
Immoweb code : 11314553

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
288 mètres carrés habitables
809 mètres carrés de terrain

Description

Maison confortable avec 5 chambres, un beau jardin et une dé

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklare woning gelegen in het pittoreske Vorst met maar liefst 5 slaapkamers, een inpandige garage en een extra aparte garage. Deze woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort!
De ruime en lichte living vormt het hart van het huis, waar gezelligheid en comfort samenkomen. De vele ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnen en bieden een prachtig uitzicht op de tuin. Met 5 slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. De slaapkamers zijn goed geproportioneerd en kunnen flexibel worden gebruikt, bijvoorbeeld als thuiskantoor of hobbyruimte. Verder is er nog een zolder en kelder op stahoogte. Aan bergruimte geen gebrek!
Voor autoliefhebbers is er zowel een inpandige garage als een aparte garage, waardoor er voldoende parkeergelegenheid is. Daarnaast is het huis uitgerust met maar liefst 43 zonnepanelen, wat niet alleen bijdraagt aan duurzaamheid, maar ook zorgt voor een lagere energierekening!
De buitenruimte is een waar paradijs met een leuk overdekt terras en een gezellige tuinbar. Ideaal voor ontspannen momenten met vrienden en familie. De tuin biedt voldoende ruimte voor groen en speelplezier.
Deze woning gelegen in een doodlopende straat laat u genieten van een prachtig huis op een rustige locatie!

Contacter