Maison à vendre

439000€

5 chambres 307 mètres carrés

Immoweb code : 11357588
Immoweb code : 11357588

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
307 mètres carrés habitables
640 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze open bebouwing is gelegen in een zeer rustige en doodlopende straat te Vosselaar.
De woning omvat een woonkamer, keuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers, dressing, bureau, wasplaats/CV-ruimte, polyvalente kamer, veranda, zolder, zwembad, garage en carpoort.

U betreedt de inkomhal van de woning dewelke rechts toegang geeft tot het bureau en links tot de riante woonkamer. Aanpalend treft u de volledig vernieuwde keuken met een ontbijthoek, inductievuur, vaatwasser, oven en microgolf. Verder is er ook nog een wasplaats/CV-ruimte aanwezig.

Verder op het gelijkvloers geeft de nachthal uit op 2 ruime slaapkamers, een dressing, een badkamer en een apart toilet.
De gerenoveerde badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een ligbad/douche met stoomcabine, een infraroodsauna en een toilet.

De bovenverdieping van 130m2, dewelke bereikbaar is via een vaste trap, is volledig ingericht en bestaat uit 3 ruime slaapkamers, een polyvalente ruimte, 2 zolderruimtes, een apart toilet en een ingerichte badkamer met douche, wastafel en bad.

Via de veranda betreedt u de volledige aangelegde tuin dewelke voorzien is van een groot zonneterras en een zwembad van 4,5 op 9m. Deze wordt verwarmd met een warmtepomp.
Verder is er nog tuinhuis, een carport en een vrijstaande garage aanwezig.

Bijzonderheden:
- Zeer rustig gelegen in een doodlopende straat en nabij een bosrijke omgeving
- Overal rolluiken aanwezig
- Warmtepomp voor verwarming zwembad

Contacter