Maison à vendre

339000€

2 chambres 131 mètres carrés

Immoweb code : 11206451
Immoweb code : 11206451

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
131 mètres carrés habitables
140 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek de perfecte harmonie tussen comfort en duurzaamheid in deze prachtige, instapklare halfopen bebouwing. Met een indrukwekkend EPC-label B en een geavanceerde condensatieketel geniet je van een energiezuinige levensstijl. De woning is recentelijk van A tot Z gerenoveerd en voorzien van hoogwaardige PVC hoogrendementsbeglazing, waardoor je geniet van een uitstekende isolatie en besparingen op energiekosten. De zonnepanelen op het dak zijn je groene bron van hernieuwbare energie.

Binnen word je verwelkomd door een adembenemende industriële trap met polybeton, die het moderne design perfect aanvult. De twee ruime slaapkamers baden in natuurlijk daglicht, waardoor elke ruimte een warme sfeer krijgt. De zijdelingse toegang biedt extra gemak, terwijl de ligging in een zeer rustige straat zorgt voor een vredige leefomgeving. Wandelen in het groen behoort ook tot de mogelijkheden!

Ontdek de luxe van deze woning en beleef het beste in hedendaags wonen. Maak deze oase van comfort en stijl de jouwe en geniet van elke dag in je nieuwe thuis. Bel ons nu voor een afspraak op het nummer: 052/46.38.03!

Contacter