Maison à vendre

295000€

3 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 11339546
Immoweb code : 11339546

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
180 mètres carrés habitables
198 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij jouw droomwoning in Waregem, waar comfort en charme samenkomen voor het perfecte startende gezin. Deze betoverende woning omarmt het landelijke leven met een moderne twist, en biedt alles wat je nodig hebt voor een vreugdevol en ontspannen leven.

Binnen betreed je een oase van rust en warmte. De ruime woonkamer straalt gezelligheid uit, perfect voor gezinsavonden of het ontvangen van vrienden. De aangrenzende keuken is een culinair paradijs, volledig uitgerust met moderne apparatuur en voldoende kastruimte om al je kookavonturen te ondersteunen.

De woning beschikt over drie lichte slaapkamers, elk ontworpen om een rustgevende nachtrust te garanderen. De badkamer is een oase van luxe, met een eigentijds ontwerp en hoogwaardige afwerkingen, zodat je elke dag kunt genieten van een verkwikkende douche of ontspannend bad.

Stap naar buiten en laat je betoveren door het prachtige zonneterras, waar je kunt genieten van zonnige bbq's met vrienden, een kopje koffie of ontspannen avonden met een goed boek. Het terras biedt een idyllisch uitzicht op de uitgestrekte landelijke velden, waardoor je elke dag wordt verwend met adembenemende vergezichten.

Deze woning is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Met zonnepanelen op het dak ben je verzekerd van groene energie en besparingen op je energierekening. De ruime garage biedt voldoende parkeergelegenheid en opslagruimte, waardoor het perfect is voor het huisvesten van je auto, fietsen en andere benodigdheden.

Contacter