Maison à vendre

* 397000€

3 chambres 160 mètres carrés

Immoweb code : 10746240
Immoweb code : 10746240
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
160 mètres carrés habitables
401 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze open BEN-nieuwbouwwoning bevindt zich op nabij de mooie wandel- en fietstochtjes van de Schelde, het natuurgebied de Reytmeersen en de groene omgeving van het landelijke Welden.
U kan deze prachtige, halfopen woning ( E-peil max. 30) volgens eigen smaak en persoonlijkheid inrichten! U kan zelf de keuken, parket, vloer en badkamer kiezen (binnen een reeds in de prijs voorzien budget).

De oplevering van deze woning wordt voorzien LENTE 2024.
Deze woning beschikt over een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke woonkamer/eetkamer met open geïnstalleerde keuken en aansluitend een ruime berging/wasplaats.
Via het schuifraam heeft u zicht op de prachtig grote west-gerichte tuin.
Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een badkamer met ruime inloopdouche, ligbad, dubbel lavabomeubel, een apart toilet en een functionele berging.

Extra troeven aan deze prachtige woning zijn de kwaliteitsvolle afwerking, de aanwezigheid van zonnepanelen, een condensatiegaswandketel van VAILLANT, ventilatie C+-systeem, regenwaterput met infiltratievoorziening en septische put.
De nieuwbouwwoning heeft voldoende parkeermogelijkheid met de optie om een carport te installeren.
MOGELIJKHEID TOT AANKOOP ONDER 6% BTW!

Kiest u voor een stijlvolle en energiezuinige woning? Laat u verder inspireren en contacteer ons via 09 380 09 74 of via [email protected]

Ce bien fait partie du projet Weldenstraat - Oudenaarde

Contacter