Maison à vendre

279000€

3 chambres 165 mètres carrés

Immoweb code : 11304753
Immoweb code : 11304753

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
165 mètres carrés habitables
437 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze gezellige gezinswoning vinden we in het landelijke Wellen, een klein gemeente nabij Hasselt en gelegen aan het begin van de fruitstreek. Gelegen tussen de velden geniet men hier in alle rust van de mooie omgeving. Het natuurgebied 'De Grote Beemd' is vlakbij gelegen en zorgt geregeld voor veel kijkplezier. Het centrum van Alken, met al de nodige voorzieningen ligt slechts op enkele minuten en ook Hasselt is vlot bereikbaar. De E13 tenslotte ligt op 10 min met de wagen.
Deze locatie geeft ons de ideale combinatie tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Kortom, voor ieder wat wils.
Zo onderging het pand een aantal vernieuwing waaronder de badkamer alsook de volledige vloer op het gelijkvloers en de verdieping.
Bovendien is de keuring van de elektrische installatie hier conform het AREI tot 2043!
Bij het betreden van de woning, komen we via de inkomdeur terecht in de ruime inkomhal waar de warme elementen ons meteen toelachen. Deze geeft ons meteen toegang tot de gezellige leefruimte.
In de lichtrijke leefruimte kan men een prachtige speksteenkachel terugvinden. Aansluitend kan men de keuken terugvinden.
Verder kan men op het gelijkvloers nog een bijkomende zithoek, wasruimte en berging terugvinden. OOk de badkamer kunnen we hier terugvinden.
De eerste verdieping beschikt nog over drie mooie slaapkamers.
Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Neem dan snel contact met on

Contacter