Maison à vendre

295000€

3 chambres 120 mètres carrés

Immoweb code : 11078695
Immoweb code : 11078695

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
120 mètres carrés habitables
688 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze laagbouwwoning is rustig gelegen in een woonwijk te Oevel. De woning is vlot bereikbaar en gelegen nabij lokale winkels, school, openbaar vervoer, invalswegen, ... .

Via de inkomhal met gastentoilet komt u terecht in de leefruimte met open haard. Deze ligt in verbinding met de keuken die reeds vernieuwd werd. De keuken is voorzien van spoeltafel met uitgietbak, koelkast, combi-oven, keramische kookplaat, dampkap, vaatwasmachine en aansluiting voor wasmachine. Verder heeft u een ruimte die naar eigen wens kan ingericht worden als eetplaats/bureauruimte/opslagruimte/.... Deze ruimte geeft u ook toegang tot het terras en de tuin.

De nachthal geeft uit op 2 kinderkamers, een ruime slaapkamer en de badkamer. Deze is voorzien van enkele wastafel, toilet en bad/douchecombinatie.

De garage biedt plaats voor 1 wagen.

Het dak werd reeds vernieuwd.

EPC: 436 kWh/m²

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website vlaanderen.be.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Contacter