Maison à vendre

525000€

3 chambres 194 mètres carrés

Immoweb code : 11302184
Immoweb code : 11302184

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
194 mètres carrés habitables
897 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklare woning met 3 slaapkamers op 897 m².

Deze woning dateert van 2005 en verkeert in een goede staat van onderhoud.

Ligging: Gelegen nabij het centrum van Westerlo met alle faciliteiten in de onmiddellijke buurt (scholen, winkels, openbaar vervoer, sportfaciliteiten, wandelroutes, ...). Verbindingswegen naar omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zijn vlot bereikbaar.

Indeling: Inkom, toilet, woonkamer, eetkamer, keuken, wasplaats/berging, inpandige garage, 3 slaapkamers, badkamer, zolder.

Omschrijving: Via de inkomhal met gastentoilet bereikt u de ruime woonkamer met eetkamer. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot de open keuken. Deze keuken is maatwerk en werd volledig uitgerust met kwalitatieve materialen. Aansluitend aan de keuken is er een lichtrijke ontbijthoek met zicht op de tuin. Naast de keuken is er een ruime wasplaats/berging met douche. Verder is er op het gelijkvloers een ruime inpandige garage en een toegang tot de kelder. Het eerste verdiep telt een masterbedroom met dressing en 2 ruime kinderslaapkamers.De badkamer bestaat uit een ligbad, douche en dubbele wastafel. De zolderverdieping is bereikbaar via het zolderluik e De tuin is volledig aangelegd en omheind. In de tuin is er tevens nog een zeer ruime tuinberging die tevens kan dienen als werkhuis.

Kortom een aanrader voor wie op zoek is naar een recente instapklare woning!

Extra's:
- EPC 299

Contacter