Maison à vendre

349000€

4 chambres 300 mètres carrés

Immoweb code : 11334125
Immoweb code : 11334125

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
300 mètres carrés habitables
1261 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Karaktervolle woning op een perceel van 1261 m².

Deze woning dateert van 1975 en dient gerenoveerd te worden naar de normen van 2024.

Ligging: Deze woning is gelegen te Westerlo met alle faciliteiten in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 vlot te bereiken.

Indeling: Inkomhal, woonkamer, eetkamer, keuken, toilet, wasplaats/berging, vier slaapkamers, badkamer, zolder en (kruip)kelder.

Omschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal, die toegang verleent aan de lichtrijke leefruimte, bestaande uit een woonkamer en eetkamer. Vervolgens bereikt u de keuken waar nog tal van ruimte is om een tweede eettafel te plaatsen. Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een enkele wastafel en een badmeubel. De kelder zorgt in combinatie met de zolder en de garage voor voldoende bergruimte.
Tot slot maakt de zuid-georiënteerde tuin, dit geheel compleet met een prachtig zicht over weiland.

Wie op zoek is naar een karaktervolle woning op een gunstig perceel, waar u uw eigen moderne touch aan kan geven, is hier aan het juiste adres!

Extra:
- EPC 473 kWh/m² (jaar)
- Centrale verwarming op stookolie
- Pelletkachel aanwezig
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter