Maison à vendre

450000€

3 chambres 224 mètres carrés

Immoweb code : 11334129
Immoweb code : 11334129

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
224 mètres carrés habitables
912 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Open bebouwing met 3 tot 4 slpkmrs, inpandige garage en aangename tuin

Deze goed onderhouden woning dateert van 2000 en biedt tal van mogelijkheden naar de toekomst.
Ligging: Gelegen in Heultje. Een zeer goede verbinding naar omliggende gemeentes en industrie. Faciliteiten als winkels, scholen, ... in de nabije omgeving.
Beschrijving: Via de inkomhal met apart toilet, betreden we de gezellige leefruimte met gashaard. Door de vele raampartijen geniet deze ruimte van veel lichtinval. Aansluitend bevindt zich de keuken. Verder beschikt de woning op de gelijkvloerse verdieping nog over een bureau ruimte en een inpandige garage met een elektrische poort en smeerput. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan één met nieuwe dressing en een volledige nieuwe badkamer. De badkamer is voorzien van een bad, douche en dubbele wastafel in meubel. Daarnaast bevindt zich de wasplaats. Verder is er op de nachthal een apart toilet voorzien.
De tuin is volledig aangelegd en omheind en voorzien van een siervijver en een terras, alsook een elektrische zonnewering
Achteraan de woning bevindt zich een houten bijgebouwd. Ideaal als werkplaats of extra garage ruimte met een overdekt terras.

Extra-
Geen renovatie verplichting
Nieuwe condensatie ketel, CV op gas
Praktische woning voorzien van alle comfort
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING

Contacter