Maison à vendre

325000€

3 chambres 182 mètres carrés

Immoweb code : 11334134
Immoweb code : 11334134

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
182 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Openhuizendag 16/3 van 09u30 tot 10u30

Centraal gelegen woning met 3 slaapkamers op een perceel van 1490m².

Deze woning werd grotendeels gerenoveerd en verkeert in een goede staat van onderhoud .

Ligging: De woning is centraal gelegen met alle nodige faciliteiten in de omgeving.De woning biedt een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten en verbindingswegen.
Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, berging, inpandige garage, apart toilet, nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en een ruime zolderruimte.
Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal met apart toilet, die uitgeeft op de lichtrijke leefruimte bestaande uit een zithoek een eetruimte die grenst aan dekeuken. Vanuit de leefruimte en keuken hebt u zicht op de prachtige tuin.Verder is er een praktische inpandige garage. Op VIa de keuken hebt u toegang tot de ruime inpandige garage met voldoende opbergruimte. Via de nachthal heeft u toegang tot de drie slaapkamers. Verder is er nog een badkamer bestaande uit een wastafel en ligbad. De woning beschikt verder over zuidgerichte tuin met t De tuin is reeds volledig omheind.

Extra
- Geen renovatieverplichting!
- CV op aardgas
- Dubbele beglazing en dakisolatie aanwezig!
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter