Maison à vendre

599000€

4 chambres 366 mètres carrés

Immoweb code : 11340469
Immoweb code : 11340469

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
366 mètres carrés habitables
2238 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklare woning met mogelijkheid tot 5 slaapkamers op een perceel van 2338m².
Deze woning dateert uit 2014 en is zeer gunstig en rustig gelegen te Westerlo.

Ligging: De woning is gunstig gelegen invalswegen naar de omliggende gemeente.
Indeling: Inkomhal, zitruimte, eetruimte, keuken, wasplaats/berging, bureau, 4 slaapkamers, badkamer, nachthal, technische ruimte en inpandige garage..
Beschrijving: Deze ruime, energiezuinige woning is gebouwd in 2014. Momenteel wordt enkel het gelijkvloers benut als woongedeelte. Dankzij de indeling met de open ruimtes geniet de leefruimte van veel lichtinval en een leuk zicht op het terras en de tuin
De inkomhal met vestiaire en met gastentoilet is het vertrekpunt van de woning. Via de inkomhal heeft u toegang tot de grote, lichtrijke leefruimte met eethoek. Vanuit de keuken bereiken we de praktische wasplaats/berging waar u voldoende kan stockeren. Aansluitend is er toegang tot de inpandige garage. Verder bevindt er zich op het gelijkvloers drie slaapkamers. Waarvan één slaapkamer met een aanpalende badkamer met ligbad en douche. Momenteel wordt één van de kamers benut als bureel ruimte. Op de eerste verdieping zijn er nog heel wat mogelijkheden. Zo is er plaats voor drie kamers, is er een apart toilet voorzien alsook een technische ruimte.

Kortom een aanrader voor wie op zoek is naar een instapklare woning in een mooie omgeving.

Extra's:
- EPC A 88

Contacter