Maison à vendre

4 chambres 175 mètres carrés

Immoweb code : 10504742
Immoweb code : 10504742

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
175 mètres carrés habitables
766 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOCHT

Centraal gelegen gesloten bebouwing op een perceel van 766m2 met een aangelegde zuidgerichte tuin en vijver te Westrem.

Via de inkomhal, die voorzien van apart toilet, is er de mogelijkheid om naar de keuken en de ruime lichtrijke leefruimte te gaan. Naast de recent gerenoveerde keuken vind men nog een grote berging met douche die ons doorgang geeft naar de inpandige garage met een automatische poort. Via de garage is er ook een kleine veranda voorzien met aanpalende bergruimte dat op zijn beurt bereikbaar is van binnenuit of via de tuin.

Op de eerste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad en enkele lavabo. Via de zoldertrap kan men naar de ruime zolder die kan gebruikt worden als bergruimte.

In dezuidgerichte tuin met uitzicht op de achtergelegen velden is het heel het jaar door gezellig vertoeven! De tuin is helemaal aangelegd en omheind en voorzien van 2 terrassen en een vijver. De oprit van de woning werd recent nog heraangelegd en heeft plaats voor het parkeren van 2 auto's.
De woning ligt op een steenworp van de E40 in Wetteren, nabij verschillende winkels, het openbaar vervoer en scholen.

Als extra heeft de woning een EPC-score C, dit wil zeggen dat men niet valt onder de nieuwe renovatiewet! U kan dus op eigen tempo en mogelijkheden verdere renovaties uitvoeren.

Brengt u graag deze woning een bezoek? Schrijf je dan in voor ons bezoekmoment via www.albert.immo

Contacter