Maison à vendre

389000€

3 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 11404124
Immoweb code : 11404124

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
180 mètres carrés habitables
293 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze woning is ideaal gelegen in het rustige Overschelde, op wandelafstand van het stadscentrum van Wetteren en grenzend aan het natuurgebied Ham en de Kalkense Meersen. Een pluspunt is de zeer goede bereikbaarheid door tal van mogelijkheden naar R4, E17 en E40.

De woning werd recent volledig gerenoveerd en geïsoleerd (zeer gunstige EPC score: 151 (B-Label)).

Op het gelijkvloers geeft de ruime trappenhal toegang tot de eet- en leefruimte met vervolgens de volledig ingerichte keuken, een apart toilet, een berging/wasruimte en de badkamer. Op het gelijkvloers bevindt zich een bijkomende ingang met directe toegang tot de keuken; die ruimte biedt voor het stallen van fietsen e.a. Boven de bijbouw bevindt zich nog een kleine zolder die als extra bergruimte kan gebruikt worden.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een tweede toilet. Onder het dak is een grote derde slaapkamer.
Buiten is er een ruim terras met toegang tot de buitenberging. De tuin werd volledig aangelegd en kijkt uit op de groene omgeving rond de voormalige kerk van Overschelde. Achteraan de tuin bevindt zich een pad dat uitgeeft op een ruime publieke parking.

Komt u graag zelf deze woning ontdekken? Een bezoekdag is voorzien op 1/06/2024.
Graag afspraak maken via mail (bij voorkeur) of telefoon:
- [email protected]
- 0485 79 26 38

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de eigenaar beslissen of de eigendom verkocht wordt aan het beste bod.

Contacter