Maison à vendre

259000€

3 chambres 159 mètres carrés

Immoweb code : 11408913
Immoweb code : 11408913

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
159 mètres carrés habitables
935 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. In Wiekevorst, bekend om zijn groene omgeving en landelijke charme mogen we u een interessant renovatiepand voorstellen. Voorheen de thuisbasis van Radio Apollo, nu een schat aan mogelijkheden voor wie op zoek is naar een karaktervolle woning met potentieel. Gelegen op een ruim perceel met een interessante tuin en een indrukwekkende straatbreedte, is dit pand ideaal voor creatieve geesten die graag hun eigen droomhuis willen realiseren.
Een plus : genieten van het groene uitzicht! De ruime hangaar biedt talloze mogelijkheden, van opslag tot creatieve werkruimte of hobbyruimte.
De woning zelf heeft gelijkvloers een inkomhal, bureau, leefruimte met schouwmantel, een mooie ruimte om een grote leefkeuken te realiseren en plaats voor sanitair en berging.
Op de eerste verdieping bevinden zich nu 3 slaapkamers en de vast trap leidt naar de zolder waar nog twee extra kamers mogelijk zijn.Het hout van het dak is vernieuwd en er zijn twee nieuwe Velux ramen geplaatst, wat zorgt voor veel natuurlijk licht en ventilatie.
Achteraan is er de ruime atelier die weer dienst kan doen voor opslag of creatieve activiteiten.

Dit pand biedt de unieke kans om een huis volledig naar eigen smaak en behoeften te renoveren. Met solide basisstructuren en karaktervolle elementen, kan dit pand worden omgetoverd tot een moderne en comfortabele woning, terwijl de historische charme behouden blijft.

Binnen de 5 jaar na aankoop dient u de

Contacter