Maison à vendre

435000€

3 chambres 150 mètres carrés

Immoweb code : 10802274
Immoweb code : 10802274

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
150 mètres carrés habitables
436 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar een leuke ééngezinswoning met veel hobbyruimte in een rustige straat, dan is deze compleet verbouwde half-open bebouwing met achterliggend werkhuis in Wieze misschien iets voor u!

Ligging
Deze woning ligt op het einde van een doodlopende straat en is omringd door een buurtweg, dus rustig gelegen. Vanop deze locatie bent u snel in Aalst, maar evengoed op wandelafstand van alle winkels op het dorp.

Indeling
Op het gelijkvloers treffen we de inkomhal met trap en apart toilet. De leefruimte is nog voorzien van de oude visgraatparket en krijgt veel licht dankzij de grote raampartijen rondom. De keuken is compleet nieuw en volledig uitgerust. Via de bijkeuken komt u in enkele bergingen. Naast de living is nog een gezellig bureeltje.
Op de eerste verdieping badkamer 1 met douche en toilet en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping treffen we ten slotte een grote 3e slaapkamer met maatmeubilair rondom en een ensuite badkamer met jacuzzi-bad.
De woning heeft voldoende parkeerruimte vooraan en opzij, achteraan een groot terras, tuin en achteraan een ruime garage/werkplaats.

Afwerking
De eigenaars hebben gekozen voor een zeer frisse afwerking met oog voor kwaliteit en her en der bewaarde authentieke elementen. U krijgt hier een aangenaam gevoel van luxe, dankzij de degelijke materialen (aluminium ramen, natuursteen, parket, ...), speels kleurenpallet, inbouwkasten, technieken (isolatie, zonnepanelen, batterij, ...) etc.

Graag een bezoek of meer informatie? Contacteer on…

Contacter