Maison à vendre

549000€

2 chambres 175 mètres carrés

Immoweb code : 11180593
Immoweb code : 11180593

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
175 mètres carrés habitables
1770 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een gerenoveerde woning met een leuk interieur en achterliggende weide? Dan is dit precies wat je zoekt! Met zijn uitstekende ligging en een waaier aan mogelijkheden, biedt deze woning een unieke kans om jouw droomhuis te creëren. Op het gelijkvloers verwelkomt de woning je met een inkomhal, ruime leefruimte, een keuken, een apart toilet en berging. Vanuit de keuken geniet je van een prachtig uitzicht op het terras met tuin en aanpalend de weide. Vlak naast de woning ligt het natuurreservaat ’t Broek waar je het ganse jaar door volop kunt genieten van rust en natuur.
Op het eerste verdiep zijn er twee grote slaapkamers, een dressing en ruime badkamer met extra berging. Een bijkomend voordeel van deze woning is de gunstige ligging, op een steenworp van scholen, winkels en alle nodige voorzieningen. Bovendien zorgen de nabijheid van de E19 en A12 voor uitstekende verbindingsmogelijkheden naar omliggende steden en gemeentes.
Grijp deze kans en maak van deze woning jouw eigen stijlvolle en comfortabele oase! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Jouw droomhuis wacht op je in Blaasveld!

Contacter