Maison à vendre

280000€

3 chambres 105 mètres carrés

Immoweb code : 11212040
Immoweb code : 11212040

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
105 mètres carrés habitables
120 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Woning met drie slaapkamers en tuin te Willebroek

Ligging: De woning is gelegen in de Appeldonkstraat te Willebroek. Het geniet hier van een uitstekende locatie op het vlak van voorzieningen en verbindingen. Winkels, scholen en andere zaken bevinden zich op wandel- en fietsafstand van de woning. Op minder dan één kilometer kunt u het station van Willebroek vinden en op enkele minuten staat u met de wagen aan de A12 Antwerpen/Brussel.

Indeling: U betreedt de woning in de ruime en open woonkamer. U merkt onmiddellijk op dat de woning in 2020 volledig werd gerenoveerd dankzij de nieuwe en moderne uitstraling. Dit trekt zich door in de open keuken en de vernieuwde badkamer. Op de eerste verdieping verkrijgt u toegang tot de eerste twee slaapkamers. Beide kamers zijn ruim en geniet van heel wat lichtinval. De zolder werd omgetoverd tot een praktische derde slaapkamer. Tot slot kunt u via de keuken de zuid-gerichte tuin terugvinden. Dankzij het diepe perceel en het aangelegde terras en tuinhuis is deze tuin volledig klaar voor de zomer.

EPC: 167 kWh/m²/jaar
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter