Maison à vendre

299000€

2 chambres 170 mètres carrés

Immoweb code : 11212047
Immoweb code : 11212047

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
170 mètres carrés habitables
400 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Unieke halfopen bebouwing met garage en tuin

Ligging: De woning is gelegen aan de Jozef Wautersstraat te Willebroek. Deze woonwijk net buiten het centrum combineert de voordelen van rustig wonen met een uitstekende bereikbaarheid. Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, sport en ontspanning bevinden zich op wandel- en fietsafstand van de woning. Willebroek ligt ook centraal tussen Brussel en Antwerpen aan de A12 en de E19. Het vernieuwde station ligt op slechts enkele minuten.

Indeling: U betreedt de woning via de ruime en zeer lichtrijke woonkamer. U treft hier voldoende plaats aan om een volwaardige eetkamer en salon te voorzien. Achterin de woning treft u de keuken en de badkamer aan. De keuken is geïnstalleerd en voorzien van heel wat opbergruimte. Vanuit de keuken kunt u ook toegang krijgen tot de grote garage. Deze werd extra diep en breed gebouwd met een dubbele poort om dienst te doen als opslagplaats. Op de eerste verdieping werden twee zeer ruime slaapkamers voorzien en een aparte, ingemaakte vestiaire.

Extra: Dankzij het halfopen karakter van de woning beschikt deze over een diepe oprit waar u gemakkelijk tot drie wagens kwijt kunt. De leuke tuin maakt van dit alles een mooi geheel.

EPC: 378 kWh/m²/jaar
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter