Maison à vendre

515000€

4 chambres 220 mètres carrés

Immoweb code : 11309566
Immoweb code : 11309566

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
220 mètres carrés habitables
187 mètres carrés de terrain

Description

Mooie woning met 4 slaapakmers en tuin op toplocatie

Désolé il n'y a pas de traduction française. WILRIJK | MOOIE WONING OP TOPLOCATIE MET VIER SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS EN ZONNIGE TUIN OP EEN TOTALE GRONDOPPERVLAKTE VAN 187m² | EPC 208 |
Het huis uit 1926 met een achterbouw van 2009 heeft de volgende indeling : vooraan het gezellig en lichtrijke salon op tegel, met mooie houten wandkast die u tevens toegang geeft tot de op parket gelegen eetkamer. Deze ruimte kijkt uit op de knappe, met hout bewerkte patio.
De tweede toegang van de wandkast brengt je in de traphal. Deze loopt verder door in een 8m lange gang die in volgorde toegang biedt tot de droge kelder, het gastentoilet en de wasplaats.
Aan het einde kan je een zeer lichtrijke moderne ingerichte keuken terugvinden met eethoek, die uitzicht geeft op de zuidgerichte-tuin.
Tussenverdieping: overloop met dressing die u leidt naar de 1ste slaapkamer die uitkijkt op de patio.
Eerste verdieping: ruime overloop met ruime slaapkamer met zicht op de patio, een badkamer met ligbad, dubbel lavabomeubel en toilet, een ruim bureau.
Tweede verdieping: ruime overloop met 2 slaapkamers en een badkamer met douche, dubbel lavabomeubel en toilet. Dit allemaal onder een mansardedak voorzien van 11 zonnepanelen die 2475 WP leveren.
Verder is deze mooie woning gelegen op een topligging in een rustige straat, op wandelafstand van scholen, winkels en op een boogscheut van Park Den Brandt, het Nachtegalenpark en Middelheimpark

Contacter