Maison à vendre

349000€

3 chambres 205 mètres carrés

Immoweb code : 11300973
Immoweb code : 11300973

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
205 mètres carrés habitables
280 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren woning met 3 slaapkamers, tuin en ruime garage!

Ligging: Rustig doch centraal gelegen nabij het centrum van Wommelgem. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer bevindt zich op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: We betreden deze zeer ruime woning via de inkomhal. Zo komen we in de polyvalente ruimte voorzien van elektrische rolluiken. Deze ruimte geniet van zeer veel lichtinval door de grote raampartijen. Deze polyvalente ruimte kan ingericht worden als leef- en eetruimte zodat de huidige leefruimte omgetoverd kan worden tot een vierde slaapkamer. Aansluitend de aparte keuken. Deze ruime verleent toegang tot het gastentoilet, de kelder en de gezellige tuin met ruime garage. Via de trap bereiken we de eerste verdieping. Hier vinden we de huidige leef- en eetruimte met open haard alsook de badkamer. Deze laatste ruimte is voorzien van een bad/douche combinatie, toilet en lavabo. Op de tweede verdieping vinden we de 3 slaapkamers alsook een bureau of berging. De ruime garage is toegankelijk via de tuin en met de auto via de Adolf Mortelmansstraat.


Bijzonderheden:

- Ruime woning met veel potentieel
- Elektrische rolluiken

Opp. cfr. EPC

P-score
C
G-score
C
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter