Maison à vendre

459000€

3 chambres 172 mètres carrés

Immoweb code : 11304930
Immoweb code : 11304930

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
172 mètres carrés habitables
394 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtige woning met 3 (mog. 4) slaapkamers, tuin en garage!

Ligging: Deze ruime woning is rustig doch centraal gelegen in een residentiële wijk in Wommelgem. Scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: We betreden deze ruime woning via de inkomhal, voorzien van een vestiaire en gastentoilet. Vooraan vinden we de lichtrijke leef- en eetruimte. Aansluitend een polyvalente ruimte. Via deze ruimte krijgt u toegang tot de tuin met aangelegd terras en tuinhuis. Naast de polyvalente ruimte vinden we de volledig geïnstalleerde keuken. De meeste toestellen werden 2 jaar geleden vernieuwd. De vaatwasser heeft een nieuwe motor gekregen. Verder is hier nog een aparte berging die tevens toegang verleent tot de kelder. Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers alsook de wasplaats met aansluitend de ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo. Op de zolderverdieping vinden we nog een zeer ruime kamer die eventueel kan omgetoverd worden naar 2 slaapkamers.

Bijzonderheden:

- 12 zonnepanelen
- Laadpaal voorzien
- Garage + oprit
- Elektrische rolluiken
- EK conform

Opp. cfr. EPC

P-score
A
G-score
A
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter