Maison à vendre

345000€

3 chambres 158 mètres carrés

Immoweb code : 11394810
Immoweb code : 11394810

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
158 mètres carrés habitables
569 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deels op te frissen woning met 3 slpks op 569 m² grond. De tuin is zuid-georiënteerd en de woning situeert zich in een doodlopende straat.
Inkomhal met toilet, living met een haard voorzien van een kachel, volledig vernieuwde keuken, uiterust met een vaatwasser - inductie kookplaat - grote koelkast - oven en comb-oven.
In de loop der jaren is er een veranda aangebouwd voor de uitbreiding van de woonkamer en keuken. Deze is zeer licht, ruim, voorzien van een haard en biedt vrij uitzicht over de tuin.
De verdieping telt 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad, een wasmeubel met een ingebouwde wastafel en spiegelwand en douche.
De toegang naar de zolderverdieping bevindt zich op de nachtgang dmv. een luik.
Daarnaast is er een inpandige garage en een tweede aangebouwde garage. Achter de verandakamer is een terras en de tuin is volledig omheind.

Bijzonderheden: cv. op gas vernieuwd ! - PVC-ramen met dubb. beglazing ( 2009 ) - nieuwe keuken 2022 - overal PVC rolluiken aan de ramen
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter