Maison à vendre

749000€

4 chambres 219 mètres carrés

Immoweb code : 11187873
Immoweb code : 11187873

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
219 mètres carrés habitables
1990 mètres carrés de terrain

Description

maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklare villa met vier slaapkamers op een perceel van 1990 m² in Art Deco stijl met optie tot kangoeroewoning.
Deze prachtige gerenoveerde villa in hartje Gooreind staat klaar om jou te verwelkomen in een comfortabele en rustige leefomgeving. Door de perfecte ligging bevinden alle voorzieningen zich op wandelafstand van de villa. Door het geïsoleerde achterhuis dat zich achteraan bevindt kan deze villa zich omtoveren tot een kangoeroewoning
Bij het binnenkomen word je begroet door de ruime inkomhal die een warm welkom biedt aan zowel bewoners als gasten. De benedenverdieping is slim ingedeeld, met de leefruimte/salon die toegang biedt tot het buitenterras. Dit terras is een heerlijke plek om te ontspannen, te genieten van frisse lucht en zelfs om buiten te dineren. Het terras opent naar de tuin die uitnodigt tot rustige momenten te midden van de natuur.
De eetkamer is verbonden met de keuken, waardoor er een natuurlijke flow is tussen koken en dineren. De keuken zelf is goed georganiseerd en praktisch ingericht, waardoor het bereiden van maaltijden een plezierige ervaring wordt. Bovendien kan je vanuit de keuken genieten van het uitzicht op de tuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, elk met zijn eigen karakter en potentieel. Eén van de slaapkamers heeft het extra voordeel van een eigen terras, dit terras biedt het prachtige uitzicht op de achtertuin, waardoor het een perfecte plek is om de

Contacter