Maison à vendre

325000€

3 chambres 133 mètres carrés

Immoweb code : 11333318
Immoweb code : 11333318

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
133 mètres carrés habitables
1300 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze te renoveren woning biedt de perfecte combinatie van een rustige omgeving en de nabijheid van het centrum van Zandhoven.
De gelijkvloerse verdieping omvat een ruime woonkamer met een gezellige eetkamer en een aparte zithoek. De keuken, voorzien van een aparte eetruimte, vormt het hart van het huis en is ideaal om te transformeren tot een moderne, functionele ruimte. Er is ook een handige douchekamer met toilet op dit niveau, waardoor het gemakkelijk is om gasten te ontvangen. Een slaapkamer op de begane grond maakt het huis levensloopbestendig en biedt mogelijkheden voor verschillende levensstijlen.
Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers. Daarnaast is er een zolderruimte die potentieel biedt voor extra opslag.
De woning beschikt over een royale tuin waar je kunt genieten van privacy en rust. Deze ruimte biedt talloze mogelijkheden voor groenliefhebbers, tuinieren, of gewoon ontspannen in de buitenlucht. Een garage en een ruim berghok zijn ook aanwezig, wat extra opslag- en parkeermogelijkheden biedt.
Kortom, deze te renoveren woning in Zandhoven biedt een uitstekende kans om een comfortabele en eigentijdse woonomgeving te creëren in een vredige buurt dicht bij alle voorzieningen.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter