Maison à vendre

498000€

5 chambres 184 mètres carrés

Immoweb code : 11394706
Immoweb code : 11394706

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
184 mètres carrés habitables
993 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/05/2025
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelegen op een rustige locatie in Zedelgem treffen we deze alleenstaande villa aan op een perceel van 993 m² met een veranda en een prachtige tuin met terras en vijver waar het elk moment van het jaar heerlijk vertoeven is!
De woning wordt ingedeeld met op het gelijkvloers een ruime inkomhal met gastentoilet en prachtige stalen binnendeur die verder toegang biedt tot de lichtrijke en gezellige woonkamer voorzien van een moderne pelletkachel, een volledig ingerichte keuken die slechts 5 jaar geleden werd vernieuwd met aansluitend de veranda die uitkijkt op de mooie grote tuin, een praktische inpandige garage voorzien van ingemaakte kasten, een ruime berging, 3 slaapkamers waarvan de master bedroom met sterrenhemel en uitkijkend op de tuin, en een badkamer met ligbad en douche. De eerste verdieping omvat een nachthal, een bureauruimte, 2 slaapkamers en zolderruimtes die ideaal zijn als opslagruimte.
Bovendien behoort er een tweede garage en extra carport bij de woning die bereikbaar zijn via de doodlopende straat naast de woning. In diezelfde uitweg is er toegang tot de tuin met tuinhuis. Tot slot beschikt deze woning over 12 zonnepanelen met groenestroomcertificaten!
Benieuwd naar deze prachtige woning? Contacteer dan snel onze kantoren!

Contacter