Maison à vendre

395000€

3 chambres 153 mètres carrés

Immoweb code : 11313605
Immoweb code : 11313605

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
153 mètres carrés habitables
860 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze net gerenoveerde instapklare woning heeft een super goede verbinding met Gent en Antwerpen. Kinderopvang en basisschool op wandelafstand, gezellige dorpskern op fietsafstand.

Beneden is er een inkomhal met apart gastentoilet, een grote leefruimte met veel lichtinval en gezellige keuken met een kleine kelder en veranda. Hiernaast is er een binnentuin met een extra berging en een buitentoilet.

Via een vernieuwde trap kom je op de eerste verdieping. Hier is een vernieuwde badkamer, grote dressing en doorloop naar de grote slaapkamer. Achteraan vind je een extra slaapkamer die nog opgeknapt moet worden (oude badkamer).

De zolder is volledig vernieuwd en momenteel uitgerust als dubbele bureauruimte en ontspanningsruimte, waarbij de kastenwanden zorgen voor veel opbergruimte. De zolder kan gemakkelijk worden ingericht als een derde slaapkamer.

Deze halfopen bebouwing heeft een eigen oprit, een garage en carport. De groene tuin is zuid gericht, heeft twee terrassen, fruitbomen, een kippenren en een tuinhuis. Het bosje aan de achterzijde zorgt voor een fantastisch groen uitzicht.

Uit de hand te koop.
Zodra u contact op neemt plannen we samen een moment op een van de bezoekdagen begin mei.

Contacter