Maison à vendre

469000€

3 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 11151591
Immoweb code : 11151591

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
180 mètres carrés habitables
1337 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Rustig gelegen halfopen bebouwing met prachtige tuin.

Ligging: De woning is gelegen in de Driesstraat te Zemst. Deze rustige woonwijk met een groene achtergrond maakt het dé ideale plek om te wonen zonder dat u te ver weg van alles komt te zitten. Zo bevindt de woning zich vlakbij heel wat voorzieningen, ligt het op enkele minuten van Sport Vlaanderen Hofstade en beschikt het over een uitstekende verbinding met de E19 Antwerpen/Brussel.
Indeling: U betreedt de woning via de ruime inkomhal. Hier verkrijgt u toegang tot de woonkamer, garage en het gastentoilet. De woonkamer bestaat uit drie zeer ruime delen waar u gemakkelijk een salon en een volwaardige eetkamer in kwijt kunt. De uitbouw op het gelijkvloers maakt dat u over nog veel meer ruimte kunt beschikken en dat er steeds een overvloed aan licht de woonkamer binnenstroomt. Aansluitend komt u in de keuken terecht. Deze is voorzien van heel wat opbergruimte en bestaat uit een oven en een gaskookvuur. Op de eerste verdieping zult u drie slaapkamers, een bureau en een badkamer kunnen vinden. De badkamer bestaat uit een dubbele lavabo en een ligbad. Tot slot treft u hier ook nog een praktische zolderruimte aan. Deze ruimte biedt u nog heel veel mogelijkheden naar extra slaapkamers of andere invullingen.
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.Gegeven opp. indicatief. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING v

Contacter