Maison à vendre

489000€

3 chambres 210 mètres carrés

Immoweb code : 11250149
Immoweb code : 11250149

Aperçu

3 chambres
210 mètres carrés habitables
829 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. E-peil B !! - Charmante, gerenoveerde woning met 827m² grond en verwarmd buitenzwembad. 3 Slpks. en 2 badks. - Toplocatie !
INDELING:
GELIJKVLOERS: We betreden de woning via de inkomhal die rechtstreeks toegang geeft tot de ruime, zeer lichte woonkamer met aansluitend een veranda, allen bekleed met een eiken parketvloer. De ruime open keuken; eveneens recent gerenoveerd is voorzien van een ruim eet/zit- eiland met 4 krukken - een inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem van het merk "Bora" - koelkast - microgolfoven - aparte oven en vaatwasmachine.Via de keuken is er toegang naar de ruime wasplaats. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich ook een aparte gastentoilet, een zeer ruime slaapkamer met inloopdressing en een badkamer met ligbad/jacuzzi en een wandmeubel met twee wastafels.
VERDIEPING:
De verdieping telt 2 slaapkamers waarvan 1 met dressing en 1 met inbouwkasten, een ruime overloop eveneens met inbouwkasten en een douchekamer met wastafel.

BIJZONDERHEDEN:
* Mooi onderhouden, ruime woning
* Multifunctionele ruimte op bovenverdieping / slaapkamer
* Elektriciteit is conform
* centrale verwarming op gas met radiatoren - HR+ (2011)
* dak is VOLLEDIG VERNIEUWD EN GEISOLEERD (2021)
* PVC ramen met dubbele beglazing
* volledig geautomatiseerd buitenzwembad met warmtepomp - zoutelektrolyse Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS S

Contacter