Maison à vendre

449000€

3 chambres 191 mètres carrés

Immoweb code : 11274683
Immoweb code : 11274683

Aperçu

3 chambres
191 mètres carrés habitables
769 mètres carrés de terrain

Description

Propriété de caractère

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op te frissen woning, 3 slpks, 191 m² bew. opp. en 769 m² perceel opp.


Rustig gelegen vlakbij het centrum van Sint-Antonius. Alle basis faciliteiten zoals scholen, bushalte, enz. alsook het ziekenhuis zijn vlot te bereiken.


Indeling: Inkomhal, woonkamer met de eetkamer aansluitend, keuken uitgerust met koelkast, oven, elektrische kookplaat, dampkap en vaatwasser. Verder bevindt er zich op het gelijkvloers ook een ruime slaapkamer, badkamer met toilet, dubbele wastafel en douche-bad, gastentoilet en berging/ washok. Op de eerste verdieping zijn er 2 grote slaapkamers, bergruimte met ingebouwde kasten en de nachthal. In de tuin is er nog een praktische garage van 35 m² en een terras met 2 elektrische zonneluifels.


Bijzonderheden: EPC-label: D (geen renovatieverplichting), tuin gericht op het zuiden, spouwmuur met isolatie, houten ramen met volledig dubbel glas, elektrische sierhaard, rolluiken, veiligheidsdeuren en -ramen en CV op stookolie.


Bewoonbare oppervlakte is indicatief.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter