Maison à vendre

599000€

2 chambres 227 mètres carrés

Immoweb code : 11333572
Immoweb code : 11333572

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
227 mètres carrés habitables
4761 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Volledig te renoveren woning in een zeer bosrijke omgeving op een prachtig perceel van maar liefst 4761m².
Met zijn royale afmetingen en groene omgeving is deze woning de ideale locatie voor wie op zoek is naar een oase van rust en ruimte en zeer goed bereikbaar !

De woning zelf is een veelzijdig pand dat met de juiste renovaties kan worden omgetoverd tot jouw droomhuis. Op de begane grond vind je een ruime, lichtrijke woonruimte waar je kunt ontspannen en gasten kunt ontvangen. Bovendien biedt de begane grond twee comfortabele slaapkamers en twee badkamers, wat ideaal is voor gezinnen of gasten. De grote veranda, compleet met een gezellige houtstoof, is de perfecte plek om het hele jaar door van de tuin te genieten.

Een ander hoogtepunt van deze woning is de polyvalente ruimte op de begane grond. Met zijn veelzijdigheid biedt deze ruimte talloze mogelijkheden - of het nu gaat om een thuiskantoor, een speelruimte, een fitnessruimte of een atelier. Alles wat je nodig hebt om je dromen waar te maken, is hier op de begane grond aanwezig.

Buiten is de wereld aan mogelijkheden net zo eindeloos. Het enorme perceel biedt volop ruimte voor tuinliefhebbers, avontuurlijke kinderen, of wie gewoon van de rustige natuur wil genieten. Stel je voor dat je in de zomer geniet van barbecues in je eigen tuin, of 's avonds ontspant onder de sterrenhemel. Met zo'n ruim perceel zijn de opties echt onbegrensd.

De liggin

Contacter