Maison à vendre

299000€

3 chambres 149 mètres carrés

Immoweb code : 11388302
Immoweb code : 11388302

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
149 mètres carrés habitables
513 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
COMPROMIS IN OPMAAK - Deze statige open bebouwing dateert uit 1962 en bevindt zich langs de Weidestraat, in een rustige en residentiële buurt net buiten het centrum van Zottegem. Winkels, scholen, het openbaar vervoer, ... bevinden zich op wandelafstand! De woning is voorzien van een leuke tuin, 3 slaapkamers en een ruim garagegebouw, het dak werd reeds vernieuwd. Een verdere renovatie / opfrisbeurt anno 2024 is wenselijk.
Indeling: inkomhal met gastentoilet, gezellige en lichtrijke leefruimte / eetplaats met houtkachel, keuken, badkamer met ligbad, lavabo en toilet, slaapkamer.
Eerste verdieping: nachthal, 2 ruime slaapkamers, zolderkamer. Er is nog een stapelzolder en een kelder, de kelder doet dienst als berging en wasplaats.
De tuin is aangelegd rondom de woning, er is een gezellig terras een ruime garage, een lange oprit voor de garage en verder nog een tuinberging.
SUPER TOFFE WONING OP UITSTEKENDE LOCATIE MET EEN JUISTE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING!
Centrale verwarming stookolie, ALU ramen (dubbel en HR glas), constructie in beton. EPC: 362 kWh/(m² jaar), label D (geen renovatieplicht), bewoonbare oppervlakte volgens EPC: 149m² (kelder en stapelzolder niet meegerekend), elektrische installatie niet conform het AREI, KI: €922.
Woongebieden, geen vergunning uitgereikt, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. P-score: B, G-score: A. Geen risicozone voor overstromingen.
U kan de beschikbare

Contacter