Maison à vendre

375000€

3 chambres

Immoweb code : 11413784
Immoweb code : 11413784

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
9530 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze karaktervolle woning is gelegen aan een rustig straatje op een perceel van ca. 95a. Het centrum van Zoutleeuw bevindt zich op slechts 3km van de woning.

De woning omvat o.a. een gezellige woonkamer met eetruimte, een keuken, een kleine badkamer, een veranda die toegang biedt tot 2 bergruimtes en 3 slaapkamers op de 1e verdieping.

Dit interessante eigendom bevindt zich op een perceel van circa 95 are, waardoor het houden van dieren aan huis tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast is de woning ook geschikt voor de natuurliefhebber door de idyllische tuin. De woning bevindt zich ook nabij verschillende fiets- en wandelmogelijkheden zoals bijvoorbeeld in het provinciedomein dat zich slechts op 1,5 km van de woning bevindt.

Naast de woning beschikt dit eigendom ook nog over 2 bijgebouwen waaronder een gelegen aan de omheinde weide die dienst deed als schapenstal. Tegenover de woning staat een bijgebouw gezet volgens de eeuwenoude technieken van de vakwerkbouw.

Kortom, zie jij je deze woning transformeren tot jouw droomwoning? Aarzel dan niet om contact op te nemen en contacteer Kaat via [email protected] of 0497 61 10 21.



Contacter