Maison à vendre

399000€

4 chambres 182 mètres carrés

Immoweb code : 11191484
Immoweb code : 11191484

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
182 mètres carrés habitables
189 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Landelijk gelegen in de Groenestraat te Zuienkerke verkopen wij deze energiezuinige halfopen bebouwing met 4 slaapkamers, een zonnige tuin en parkeerplaats. Rustig gelegen met een vlotte verbinding tussen Blankenberge en Brugge. De woning wordt opgetrokken in een moderne en hedendaagse stijl en geniet van een interessant E-peil van 30.

Energiezuinig en kwalitatief wonen met o.a. vloerverwarming, zonnepanelen, warmtepomp, ventilatiesysteem D, … Kortom: zorgeloos wonen!

Indeling: inkomhal met apart toilet, een grote en zonnige leefruimte met zicht op de tuin, een volledig ingerichte open keuken alsook een bijkeuken/wasplaats. Op de eerste verdieping 3 mooie slaapkamers, een apart toilet en een magnifieke badkamer met inloopdouche. Vaste trap voorzien naar de dakverdieping ingericht als 4de slaapkamer, bureau of hobbykamer.

Vanuit de woning geniet u van de prachtige zichten over de omliggende polders. Aangenaam en bijzonder rustgevend. Naast de woning nog een praktische oprit. Achteraan een mooie en onderhoudsvriendelijke tuin met aangelegd zonneterras.

Oplevering voorzien najaar 2024. (Werken zijn reeds gestart)
Aankopen aan 6 % BTW mogelijk !

Voor alle informatie: contacteer Willem Cauwels op GSM 0477/60.12.16

Contacter