Maison à vendre

3 chambres 125 mètres carrés

Immoweb code : 11065413
Immoweb code : 11065413

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
125 mètres carrés habitables
179 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze prachtige nieuwbouwwoning (bouwjaar 2016) is gelegen nabij het centrum van Zwevegem en alle belangrijke verbindingswegen.
Via de inkomhal, met afzonderlijk gastentoilet met lavabo, betreden we de ruime lichtrijke living met grote, volledig ingerichte open keuken met kookeiland.
Aanpalend aan de keuken is er een ruime bergruimte, waar er ook aansluiting voor wasmachine en droogkast is voorzien. Bovendien vinden we op het gelijkvloers nog een ruime garage en twee staanplaatsen vooraan het perceel.
Op de 1e verdieping zijn er 3 ingerichte slaapkamers aanwezig, alsook een badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en toilet.
Het prachtige terras is noordoost gericht en sluit naadloos aan op living en keuken. De mooie onderhoudsvriendelijke tuin (kunstgras) beschikt over de mogelijkheid om 's avonds laat te genieten van de zon.
Extra troeven aan deze woning zijn: het zeer lage EPC, conforme keuring elektriciteit, regenwaterput van 10.000 liter, aanwezigheid camerabewaking, airco, internet en TV-aansluiting op elke kamer, 14 zonnepanelen,...
Wenst u graag meer informatie over deze prachtige woning, neem dan snel contact op via 09 380 09 74 of via [email protected]

Contacter