Manoir à vendre

3 chambres 137 mètres carrés

Immoweb code : 6501256
Immoweb code : 6501256

Aperçu

3 chambres
137 mètres carrés habitables
8318 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze woning op 83 are 18 centiare is gelegen te Lubbeek. Door de hoogteverschillen heeft u vanuit de woning een prachtig zicht op het landschap er omheen.

De woning beschikt op de eerste verdieping over een ruime woonkamer met gezellige kachel, een uitgeruste keuken, een veranda met prachtig zicht op de tuin, 3 slaapkamers, een badkamer (eveneens met prachtig zicht op de tuin) en een apart toilet. Op de begane grond bevindt zich een inpandige garage en een aantal ruimtes die momenteel gebruikt worden als berging. Gezien dit niet ondergronds is, maar de grond eromheen opgehoogd is, zouden hier gemakkelijk ramen in gezet kunnen worden waardoor men deze ruimtes nog kan gebruiken voor extra slaapkamers of een extra studio, of eventueelberoepshalve gebruikt kunnen worden.

Eens u vanuit de veranda de trap bent afgelopen naar buiten begeeft u zich in de tuin. Achter/naast de tuin ligt een weide van ca. 40 are. Verder bevinden zich op het perceel een loods met aanpalende opslagruimte (voor hout), een schuur waar men eventueel, net als de loods, stallen van kan maken en een schuilhok.

Afmetingen Bijgebouwen:
Bijgebouw 1: 15 m x 9,30 m met een overdekte houtberging van 9,30 m x 3,50.m

Bijgebouw 2: 8 m x 7 m.

Bijgebouw 3: 7,50 m x 6 m

Kortom, ideaal voor paardenliefhebbers die graag vanuit de woning een prachtig zicht hebben op de paarden.

Vg, Wg, Gvkr, Gdv, Gvv
EPC 504 kWh/m²/j

Contacter