Manoir à vendre

389000€

3 chambres 146 mètres carrés

Immoweb code : 11328929
Immoweb code : 11328929

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
146 mètres carrés habitables
480 mètres carrés de terrain

Description

Maison villageoise

Désolé il n'y a pas de traduction française. Landelijke, halfopen nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en 1 badkamer op een mooi perceel van 4a 80ca.



De woning is gelegen aan het einde van een doodlopende straat. Naast de woning bevinden zich bospaadjes waar het heerlijk is om te wandelen. De centrale ligging nabij het centrum van Ham, biedt heel wat voordelen. Het is op wandel- en fietsafstand van de dorpskern met de lokale handelaars, winkels, scholen, horeca en openbaar vervoer. Ook is het slechts 10 minuutjes rijden van de op- en afrit van de E313.



We komen de woning binnen via de inkomhal met gastentoilet. Van waaruit we de ruime woonkamer met open keuken (42m²) bereiken. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Vanuit de keuken heb je mooi zicht op de tuin. In de berging (8m²) wordt er heel wat opslagruimte voorzien, alsook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast.



Via de trap (hout) bereiken we de eerste verdieping, waar zich 3 ruime slaapkamers (15m², 10² en 16m²) bevinden. Ook de badkamer (8m²) kan je hier vinden. Tevens kan je op deze verdieping nog een apart toilet terugvinden. Er wordt een vaste trap naar de ruime zolder (25,10m²) voorzien.



Deze zeer energiezuinige woning wordt opgeleverd met ramen uit dubbel glas (PVC profielen) en de elektriciteit comform het AREI. De woning wordt verwarmd via een warmtepomp; er is vloerverwarming voorzien in de hele benedenverdieping en boven

Contacter