Parc de vacances à vendre

179000€

2 chambres 77 mètres carrés

Immoweb code : 11081088
Immoweb code : 11081088

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
77 mètres carrés habitables
300 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Luxe chalet gelegen in vakantiepark Resort Veldenberg, een oase van rust en natuur. Het vakantiepark beschikt over een buitenspeeltuin en op wandelafstand zijn er nog tal van voorzieningen: buitenzwembad, zwemvijver, visvijver, petanqueveld, ... In de omgeving zijn er ook diverse mogelijkheden om te eten.

De chalet beschikt over centrale verwarming, dubbelglas, 2 vrijstaande sofa's met strooikussens, nachtlampjes, ontbijtbar met 3 krukken, overal schakelaars van geborsteld chroom, condensatieketel en centrale verwarming op gas, moderne radiatoren in de woonkamer en grote slaapkamer, luxe bluetooth-geluidssysteem, luxe badmeubel in beide slaapkamers, overal boxspringbedden, en suite douche in grote slaapkamer, entree, hal en garderobe, buitenverlichting inclusief luifelverlichting, extern geventileerde afzuigkap, plafondlijst, elektrische open haard, staande lamp in de woonkamer, vrijstaande eettafel en 6 stoelen, grafietgrijs PVC ramen inclusief kathedraal voorramen en 2 openslaande deuren, hoogwaardige binnendeurkozijnen en deuren, geïntegreerde vaatwasser, geïntegreerde magnetron, geïntegreerde wijnkoeler, lounge poef.

Het ruime perceel van 300m zorgt voor privacy en beschikt over de mogelijkheid om een tuin te creëren. Er is glasvezel aanwezig op het terrein.

Prijs is BTW-inclusief.

Voor meer informatie: [email protected] of 014/63.39.29

Contacter