Penthouse à louer

1350€ + 100€ par mois

1 chambre 106 mètres carrés

Immoweb code : 11373935
Immoweb code : 11373935

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
106 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/06/2024
Étage : 12

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

En :
Stel je voor: een oase van comfort en verfijning, hoog boven de bruisende stad. Dit penthouse verwelkomt je met een betoverend 11m² terras, waar de warme zonnestralen van de zuidwestelijke oriëntatie je omarmen terwijl je geniet van adembenemende zonsondergangen die de hemel schilderen met een palet van warme kleuren.

Binnen word je begroet door een oase van luxe en moderniteit. De open badkamer, naadloos geïntegreerd in de slaapruimte, biedt een royaal bad voor twee personen, perfect om te ontspannen na een lange dag. Ingebouwde kasten in de slaapkamer bieden voldoende opbergruimte zonder afbreuk te doen aan de ruimte.

Laat je zintuigen verwennen door het ingebouwde soundsysteem, terwijl je jezelf nestelt in het weelderige bed van 2mx2m, beloofd voor een rustgevende nachtrust.

De keuken is praktisch, compleet met een staantafel en twee krukken, een fijn kookeiland en moderne apparatuur zoals een afwasmachine en wasmachine.

De eetruimte nodigt uit tot gezellige diners, omringd door vrienden of geliefden, terwijl de chille zithoek met elektrische openhaard, comfortabele zetel en state-of-the-art tv de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van ontspannen avonden in een weelde van comfort en stijl.

Contacter